“CAMANE SUARA YIN MCM GIRL,SAJAT MCM JANTAN?”-BUAT PARODI GADIS MANJA NAK CENDOL,KOMEN NETIZEN UNTUK SAJAT BIKIN PECAH PERUT

Sejak akhir-akhir ini, kemesraan Nur Sajat dan kekasih hati iaitu Coach Yin sudah tidak dapat di selindung lagi. Pendek kata,dorang berdua kalau betullah dah serius dan memang nak kahwin,memang ramai netizen nak tengok Sajat betul-betul kahwin dengan Coach Yin.Waktu tue barulah ramailah yang boleh terima bahawa Sajat nie wanita sejati.Betul tak?

Pendek kata,mana sahaja Sajat pergi,Coach Yin pasti akan datang teman.Memang kekasih awal dan akhirlah kata orang.

Sian die @nursajat02 nk mkn cendol jgk…😖

A post shared by Coachyinursajat (@coach_yin) on

Masa hari lahir Sajat juga Coach Yin siap buat kejutan lagi. Ini termasuklah majlis makan-makan bersama dengan anak yatim. Waaah.

Coach Yin juga di katakan rajin utnuk melayan kerenah Sajat. Baru-baru ini ada viral video budak manja nak makan cendol. Mereka pun apa lagi, buatlah aksi parodi budak manja nak cendol.

Tapi yang lawaknya, rakaman video itu menerima banyak komen lucu dari netizen.Alahai,netizen ada-ada aje dan pandai buat respond lucu sampai pecah perut.

Cuba korang baca komen masing-masing.Pendek kata, ramai yang cakap suara mereka berdua nie dah macam tertukar pulak. Betul ke?

Sumber – kisahdunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *